Beste vrijwilliger,

Onze HEUVELRUGLOOP MAARN is een van de grootste evenementen in Maarn en wij, het organiserend team, steken daar geheel belangeloos en op persoonlijke titel erg veel tijd in. Wij realiseren ons maar al te goed, dat dit evenement absoluut niet zonder U, de vrijwilliger, tot een succes kan worden en daarom zijn wij ieder jaar weer superblij met alle mensen die zich beschikbaar stellen op deze gezellige dag in Maarn.

Vandaar dat wij u “opnieuw” (of voor de eerste keer) over willen halen ons dit jaar te helpen. De wedstrijd is op 15 juni 2024.

Het is geheel vrijwillig, maar… wanneer u toezegt te helpen, bouwen wij daar wel ten zeerste op. U bent namelijk een zeer belangrijke schakel op deze dag. Uiteraard staat er best een aardigheidje tegenover….”De Vrijwilligerstas!!”

U kunt ons helpen op diverse punten; opbouw van het feestplein, opbouw van het parcours, voor- of achterfietser tijdens de loop, startnummers uitdelen, postbemanning tijdens de loop, hulp op het 5 Mei Plein vanaf het startmoment, etc. U kunt uw voorkeur voor hulp aangeven bij aanmelding, wij houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

Kortom; heeft u zin om ons te helpen tijdens dit mooie evenement, druk dan op de aanmeldknop hieronder, vul alle velden in en u staat op onze vrijwilligerslijst van 2024. Vergeet deze dag niet als “BEZET” te noteren in uw agenda!

Hoort, zegt ’t voort!!!