Contactgegevens secretariaat Heuvelrugloop
Everdien Donker
Neptunushof 9
3951 ES Maarn
E-mail: info@heuvelrugloop.nl

Beste loper,

De HEUVELRUGLOOP – MAARN is elke keer weer zeer succesvol. We groeiden van 460 deelnemers de 1e keer, naar ca. 1.000 deelnemers de laatste keer.

Het zware, maar mooie, bosrijke parcours laat de deelnemers een prachtig stuk van de Utrechtse Heuvelrug zien, waar Maarn middenin ligt. Atleten zien deze loop als en uitdaging en zijn er erg enthousiast over. Het is een avondloop met diverse afstanden!

Ieder jaar weer is ons streven van dit evenement een waar dorpsfeest *) te maken, voor jong & oud, lopers, supporters, inwoners en vrijwilligers, met hapjes, drankjes en muziek!

Dit alles is realiseerbaar door de gulle giften van onze sponsoren, de super-inzet van de vele vrijwilligers en het enthousiasme van iedereen, naast ons superenthousiaste team.

Het evenement vindt plaats rond het 5 Mei Plein in het centrum van Maarn, direct naast het NS station. Het einde van het feest is om 23:00 uur!

Inschrijven via de website kan vanaf medio januari 2023. Tot  en met 29 mei kan dit tegen de voorinschrijfprijs.

Inschrijven kan zolang het onderdeel/de categorie nog niet het maximum aantal deelnemers heeft bereikt. Dus schrijf je snel in!

Het atletendorp ligt op 200 meter afstand van het centrum, zie programma, ook daar zijn de parcours van de verschillende afstanden te vinden.

Wij hopen weer op een super opkomst bij deze vijftiende editie!

Met sportieve groet,
Het HEUVELRUGLOOPTEAM

*) zie de pagina Programma